A Whirlpool egy amerikai márka, amely több mint 100 éve elégíti ki a vásárlók igényeit, függetlenül attól, hogy kisebb vagy nagyobb háztartási gépre szeretnének beruházni.

Energiamegtakarításban kiemelkedő helyet foglalnak el a legnagyobb világmárkák között. Praktikus kialakításukhoz igényes, modern design társul, amelyre már csak ránézni is jó.

Használatuk egyszerű, kényelmes és rengeteg lehetőséget biztosítanak a háztartások számára. Olyan technológiai sajátossággal rendelkeznek, amelyet kevés más háztartási készülékeket gyártó cég mondhat el magáról.

A Whirlpool-gépek minden feladatot tökéletesen ellátnak, időt, pénzt és energiát takarítanak meg úgy, hogy közben kiváló teljesítményt nyújtanak.

Megbízható, modern készülékeik szinte a világ összes pontján elérhetők, legyen szó mosásról vagy légkondicionálásról.

A Whirlpool-csoport nagy energiát fektet a környezetvédelembe, olyan innovatív termékeket fejlesztenek, amelyek a környezetre gyakorolt káros hatást minimalizálni képesek.

Fontos a kényelem, de a hatékonyság még inkább. Egy Whirlpool mosógépet könnyű használni, a tűzhelyen pedig élmény főzni.

A márka fő feladatának tekinti a vásárlók életének megkönnyítését, valamint bolygónk megkímélését.

Egy dolgot meg kell jegyeznünk, ha Whirpool gépekről beszélünk: a Márka az alacsony árkategóriákban próbál harcolni a kevésbé megbízható gyártókkal és ebben a versenyben bizony néha feláldozzák a emgbízhatóságot az árral szemben. Nézze a csillagokat és csak megbízhatónak jelölt Whirlpool készüléket vásároljon!

Showing 1–12 of 338 results