Ha számodra fontos a környezetvédelem, Gorenje gépet válassz.

Erős kijelentés, amit még annál is erősebb tények igazolnak. Mert a Gorenje egy azon márkák közül, amelyek nem csak a megbízhatóságot, de a könnyű használatot és a hosszú élettartamot is ajándékba adják készülékeik mellé.

Mindezt úgy, hogy közben az energiatakarékosságra is figyelnek.

A márkacsoportot több mint 60 éve alapították, azóta rengeteg fejlesztésen vannak túl azért, hogy a fogyasztó társadalom igényeit tökéletesen kielégítő gépeket helyezzék forgalomba.

Környezetvédelmi szempontól a Gorenje termékei talán a legjobbak, hiszen 2013-ban és 2015-ben is Energiatakarégossági-díjat nyertek. Ez csak két érdem a számos más díj közül, amit a szlovén gyártó a magáénak tudhat.

Olyan készülékeket gyártanak, amelyekkel időt, pénzt és helyet takaríthatsz meg.

A vasalón és a kenyérpirítón keresztül, egészen a hűtőszekrényig, a mosógépen át, szinte minden termékkategóriában jeleskedik a márka.

A 21. század követelményeit tökéletesen kielégítik, de a vintage designtól sem tartózkodnak. Kizárt, hogy ne találnád meg a neked való gépet, akár egyszerűvé, akár különlegesen egyedivé tennéd otthonod.

Számos termékkollekció közül válogathatsz, amelyekben több szín, típus és design áll rendelkezésedre.

Kialakításuk tartós, egyedi vonalvezetés és ergonómia jellemzi. Jó minőségű anyagok, megfizethető ár, energiatakarékosság. Mire van még szükséged?

Showing 1–12 of 268 results