A svéd Electrolux-csoport a világ egyik vezető háztartási gépeket gyártó vállalata, amely idővel felvásárolta például az AEG-et és a Zanussit.

Termékpalettájuk olyan széles, hogy még azok is találnak maguknak való készüléket, akik profi eszközöket keresnek az üzemi konyhájukba. A Konyhafőnök című TV műsorban is Electrolux készülékeket használtak a leendő mesterszakácsok!

A piacon kiemelkedő technológiájukkal, folyamatosan fejlődő gépeikkel és innovációs megoldásaikkal úttörőnek számítanak az ágazatban.  Mosogatógépek, mosógépek, tűzhelyek, légkondicionálók és porszívók – csak néhány azon kategóriák közül, amelyek megtalálhatók az Electrolux kínálatában.

A vállalat termékei rengeteg vásárlói igényt elégítenek ki. Fenntarthatóak, biztonságosak, hosszú élettartamúak, letisztult külsővel és nagy teljesítményű belsővel rendelkeznek.

Csak úgy, mint mára az összes háztartási készülékeket forgalmazó cég, az Electrolux is a környezetbarát és a fenntartható megoldásokat preferálja.

Olyan energiatakarékos gépeket gyártanak, amelyek nem csak energiát, hanem pénzt és időt is spórolnak a fogyasztóknak.

A könnyen és praktikusan használható gépek megbízhatóságról tesznek tanubizonyosságot. Egy Electrolux termék valódi befektetés, amely (energiatakarékosságának köszönhetően) hamar megtérül.

Showing 1–12 of 188 results